Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na każdą kieszeń.Dla bezrobotnych,pacjentów szpitali oraz dla darmowych jadłodajni.Smaczne,dietetyczne i szybko strawne.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
4-6 większych brukselek trochę obgotuj,podziel na liście.€gotuj tyle ziarenek ryżu ile masz listków. Farsz.W kieliszku 100gr.zmieszaj składniki,sól,pieprz,koncentrat pomidorowy,suszony majeranek oraz 5 gr.mięsa mielonego.Ziarenka ryżu obtocz w farszu i układaj na liściach brukselki.Zwijaj do środka.Zrób troszeczkę bulionu dodaj przyprawy wg.własnego smaku.Ułóż w foremce do pierników na dnie rondelka i zalej je bulionem.Gotuj około 5 min.na małym ogniu.Gorące ułóż na dużych łyżkach polej keczupem i szybko zjedz,żeby nie wystygły.Smacznego.