Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gołąbki z ryżem i kaszą Katarzyny Madej-Stasiak z Łodzi"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 123
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 130
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 123
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 121
Składniki
Podsmaż cebulę. Na drugiej patelni podsmaż ryż, kasze i siemię. Zalej wodą, posól, ugotuj i ostudź.
Mięso przełóż do miski, dodaj przygotowane , czosnek, przypraw. Farsz zwijaj w liście kapusty. Gołąbki ułóż w brytfance. Podlej wodą i zapiekaj ok. 60 minut w temp. 180°C.
Porcje 20 100 min Cena 0,90 zł Kalorie 410 kcalŹródło: Takie jest życie