Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień wcześniej robiłam gołąbki ,zostało trochę farszu a że nie jestem osobą która wyrzuca jedzenie to wykombinowałam- gotujesz,ryzykujesz na końcu smakujesz i ......? dla mnie bomba!!! niestety zdjęcia nie zdążyłam zrobić bo danie po prostu znikło
Polecam.
Odsłon: 150
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 492
Polecam.
Odsłon: 150
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 492
Składniki
Pozostałości gołąbkowe : kapustę poszatkować i wymieszać z resztą farszu napełnić makaron cannelloni bądź inny ułożyć w brytfannie i polać sosem tak aby makaron był nim w całości pokryty gdyż w przeciwnym wypadku nie zmięknie
Wkładamy do piekarnika 200*C pieczemy ok.40 min. Gotowe