Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Golonka w miodowej bejcy"
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>
zalewy i golonki zalej wodą, gotuj 2 godz. Ostudź.
bejcy wymieszaj. Cebule pokrój w piórka. Włóż do formy, skrop olejem, posól. Skórę golonek natnij w kratkę, posmaruj bejcą, ułóż na cebuli. Zalej resztą bejcy i kilkoma łyżkami zalewy.
Piecz godzinę w 200°C, podlewając zalewą.
Czas przygotowania: 3 godz. 15 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 3,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie