Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Góralski burger"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8922
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8922
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Składniki
Szalotki posiekaj i podsmaż na maśle razem z posiekanym czosnkiem. Dodaj je do mięsa, po czym wymieszaj z żółtkiem, wodą, przyprawami oraz musztardą.
Uformuj z masy okrągłe kotlety i usmaż je na złoty kolor.
Przekrojone na pół bułki podgrzej w piekarniku razem z oscypkami.
Umieść w bułkach po kilka liści szpinaku. Nałóż na nie kotlety, plaster pomidora oraz krążki cebuli i plastry ogórka. Piramidkę zwieńcz oscypkiem.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 380
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Super TV