Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gotowane roladki z indyka"
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 41
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 74
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 55
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 41
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 74
Składniki
Ugotowaną marchew pokrój drobno razem z papryką. Cebulę i natkę posiekaj.
Umyte i osuszone mięso rozbij drewnianym tłuczkiem przez folię.
Natrzyj je solą, pieprzem, przyprawą i czosnkiem.
Na każdym plastrze ułóż ser, marchew, cebulę, paprykę i natkę.
Zwiń całość w rulonik, zwiąż nicią i ugotuj w osolonym wrzątku. Gotowe pokrój na kawałki.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250Źródło: Super TV