Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a takie smaczne !
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
ziemniaki surowe kroimy w cienkie talarki, wrzucamy do naczynia zaroodpornego i zalewamy smieta polaczona z serem rozgniecionym czosnkiem i przyprawami,
jezeli mamy normalna smietane gesta mieszamy ja z mlekiem, albo z bulionem z kostki, powstala masa zalewamy ziemniaki pieczemy okolo 40 minut w piekarniku poczatkowo pod przykryciem, w 180 stopniach
polecam rowniez jesli ktos lubi zamiast sera gruyera dolozyc pokrojony ser kozi plesniowy jesli kots lubi wtedy naprawne sa wykwintne w smaku, polecam