Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła kiełbasa grillowana z bardzo ostrym sosem
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Składniki
Najpierw normalnie robimy kiełbasę z grilla
Gdy kiełbasa będzię się piekła wyciągamy sokowirówkę i wrzucamy papryczki CHILI wlewamy wodę
Gdy będzie gęsta konsynstencja sosu nakładamy kiełbasę na talerz polewając sosem CHILI
Uwaga prosimy uszykować wodę bo można nie wytrzymać