Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grillowana cebula z mięsem"
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
Cebule obierz, odetnij wierzch i?gotuj 5 min. Wydrąż środki. Połowę miąższu posiekaj.
Mięso połącz z?rozdrobnioną cebulą, startą marchewką oraz namoczoną i?odciśniętą bułką.
Dodaj posiekany czosnek, jajko i?dopraw do?smaku solą oraz pieprzem.
Wydrążone cebule napełnij farszem. Przykryj plasterkami boczku i?zalej bulionem.
Upiecz na?grillu pod pokrywą.Źródło: Kurier TV