Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grillowana pierś indyka"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5253
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5253
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 92
Składniki
Przygotuj marynatę. Włóż mięso, odstaw na godzinę. Smaż je na patelni grillowej. Szparagi pokrój, smaż na oleju z przeciśniętym czosnkiem, solą i pieprzem.
Jogurt z serem zmiksuj blenderem, smaruj masą piersi z jednej strony, ułóż szparagi, złóż, posyp wędzoną papryką. Zapiekaj 20 minut w temperaturze 180°C.Źródło: Dobry Tydzień