Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grillowane warzywa z ziołami na słodko"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10127
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10127
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 249
Składniki
Marchewki i pietruszki obierz i przekrój wzdłuż na 4 części. Seler i cukinię pokrój na plastry o grubości 0,5 cm (cukinię wzdłuż). Warzywa polej oliwą, posól, dodaj zioła i cukier. Wymieszaj.
Grilluj je na tacce równomiernie rozłożone do momentu, aż się zrumienią. Cukinię możesz zdjąć trochę wcześniej niż pozostałe warzywa. Podawaj z listkami rukoli.
• 25 minut • dla 4 osób • cena ok. 6 złŹródło: Show