Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grillowany łosoś z warzywami"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Rybę umyć, osuszyć, skropić cytryną, posolić, posypać pieprzem i lekko estragonem. Grillować, aż ryba się zetnie, ok. 20 minut. Warzywa oczyścić. Pora pociąć w talarki, a marchewkę w grubszą kostkę i zblanszować kilka minut we wrzącej, osolonej wodzie, podawać polane roztopionym masłem razem z łososiem.
Jeśli nie przepadamy za specyficznym aromatem estragonu, można zastąpić go np. rozmarynem.
ok. 55 minutŹródło: Twoje Imperium