Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne kotleciki z dodatkiem groszku, papryki, doprawione Vegetą Natur, które zrobimy w 30 minut
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 39
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 39
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
1. Mięso bardzo drobno kroimy, wbijamy jajko, dodajemy odlany z zalewy groszek
2. Następnie doprawiamy solą oraz papryką, łączymy z majonezem oraz drobno pokrojoną papryką czerwoną 3. Wsypujemy mąkę, Vegetę i dokładnie mieszamy
4. Robimy okrągłe kotleciki, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Kotlety gotowe 6. Smacznego