Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 261
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 261
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i obsmaż całość przez ok. 1 minutę. Tak przygotowanym masłem posmaruj wszystkie kromki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, równomiernie rozłóż na nim kawałki chleba i włóż do nagrzanego piekarnika. Piecz w temperaturze 200°C przez ok. 10 minut.
W tym czasie możesz przygotować ulubioną pastę, aby posmarować nią gotowe grzanki. Świetnie pasują do zup.Źródło: Na żywo