Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grzanki z jajami faszerowanymi"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 373
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14755
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 357
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 373
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14755
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 357
Składniki
Jajka umyć, ugotować na twardo, wystudzić. Obrać delikatnie, żeby nie uszkodzić białek i wyjąć żółtka.
Tuńczyka wyjąć z puszki, osączyć. Dokładnie zmiksować na gładko razem z żółtkami, doprawić majonezem, chrzanem, solą, pieprzem i posiekaną natką.
Kremem tuńczykowym napełnić szpryckę. Wycisnąć go dekoracyjnie do dołków po żółtkach. 4Chleb opiec na rumiano w tosterze, przekroić na trójkąty, obłożyć jajkami.Źródło: Twoje Imperium