Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzanki z wędzoną makrelą"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 274
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Przekrój awokado, wyjmij pestkę i obierz. Miąższ skrop sokiem z cytryny. Dodaj serek i zmiksuj na gładką masę. Przypraw solą i pieprzem.
Posiekaj drobno paprykę i szczypiorek. Wymieszaj z pastą.
Pokrój bagietkę na cienkie kromki, włóż na 5 minut do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C.
Podawaj osobno grzanki, makrelę i pastę, posypaną świeżo zmielonym pieprzem cytrynowym.
<strong>Przepis: Monika Bielik</strong>Źródło: Olivia