Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20983
Składniki
Opłucz i osusz szpinak. Grzyby umyj, oczyść. Nóżki odetnij i drobno posiekaj razem z cebulą. Podsmaż je na rozgrzanym tłuszczu. Zdejmij z patelni i usmaż na niej szpinak. Posól, popieprz, dodaj szczyptę gałki muszkatołowej i czosnek.
Wrzuć podsmażone nóżki, posiekane suszone pomidory i pokruszoną fetę. Wymieszaj. Usmaż kapelusze, odstaw do ostygnięcia. Wypełnij je farszem, posyp startym parmezanem. Możesz wstawić na chwilę do piekarnika. Podawaj na ciepło.
• 30 minut • dla 4 osób • cena 27 złŹródło: Show