Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką, sycącą potrawę po myśliwsku.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 39
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 39
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
1. Mięso obieramy z błonek, kroimy w kostkę.
2. Do mięsa dodajemy pieprz oraz sól.
3. Posypujemy mąką i dokładnie mieszamy.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy mięso.
6. Kiełbasę drobno kroimy, dokładamy do mięsa.
7. W garnku gotujemy wodę i kiedy mięso straci czerwony kolor przekładamy do garnka.
8. Dodajemy listek, ziele, majeranek oraz grzyby suszone.
9. Gotujemy aż mięso będzie dobre.
10. Dodajemy koncentrat, ewentualnie doprawiamy do smaku.
11. Ogórki kroimy w kostkę i dodajemy do mięsa,
12. 10 minut gotujemy.
12.Gulasz gotowy. 13. Smacznego.