Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz parówkowy"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2157
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2157
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Składniki
Cebule pokrój w piórka, marchewki w krążki, paprykę w paski, a pieczarki na plasterki. W garnku rozgrzej olej, włóż cebule. Posyp czubatą łyżeczką papryki i szczyptą chili, przesmaż.
Dodaj marchewki, pieczarki i paprykę, podsmaż. Zalej bulionem. Pomidory sparz, obierz, pokrój. Dodaj do warzyw, duś 20 min. Parówki pokrój na kawałki, dodaj do gulaszu, zamieszaj. Przypraw, gotuj 10 min. Wlej śmietanę, zagotuj. Przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie