Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz wiedeński"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20727
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 66
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5215
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20727
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 66
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5215
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 87
Składniki
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę z czosnkiem. Posyp papryką i przełóż do garnka.
Następnie podsmaż pokrojone w kostkę mięso i dodaj do cebuli. Dosyp kminek, majeranek, dolej koncentrat pomidorowy i ocet.
Duś na małym ogniu około 2 godziny. Do piero pod koniec wymieszaj całość z solą i pieprzem.
Gotowy gulasz podawaj z kaszą i ogórkiem kiszonym.
Czas przygotowania: 260 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax