Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Czosnek obrać, pokroić w drobne plasterki. Podsmażyć na maśle. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę, całość dusić aż do miękkości. Następnie dodać mięso pokrojone w kostkę. Całość dusić pod przykryciem. Po około 40 minutach dodać pieczarki pokrojone w paski, dusić jeszcze około 15 minut.
Przełożyć wszystko do garnka. Dodać ziemniaki i marchewkę pokrojone w kostkę oraz pozostałe warzywa. Wrzucić liść laurowy, lubczyk, wlać wodę. Całość gotować aż wszystkie składniki będą miękkie. Na koniec doprawić przyprawami.
Dodać kwaśną śmietanę lub jogurt. Nie jest to konieczne.