Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inne wydanie gulaszu niż zawsze jadłam. ;)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7392
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 359
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7392
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 359
Składniki
Mięso posól i oprósz mąką. Posiekaj cebulę i czosnek. Pieczarki oczyść, przetnij na pół. W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso i cebulę, smaż 4 minuty, obracając w trakcie, dodaj czosnek i pieczarki, smaż 2 minuty. Wlej koncentrat pomidorowy rozprowadzony w 1 litrze wody. Wrzuć 3 ziarna pieprzu czarnego. Przykryj częściowo i gotuj około 1 godziny od czasu do czasu mieszając i w razie potrzeby dolewaj wodę