Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz to danie, sos który można podawać na milion sposobów jak tylko podpowiada ci twój smak i gust.
Garnek, patelnia, deska do krojenia
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 256
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 256
Składniki
Mięsko pokroić w kostkę i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Kiedy mięsko się już trochę podpiecze dodaj wszystkie przyprawy. Warzywa pokroić jak cię fantazja poniesie i poddusić w osobnym garnku. Mięsko co jakiś czas podlewać wodą aż mięknie Pod koniec smażenia dodać warzywa i jeszcze przez chwilę dusić razem. Na koniec dodać 2 łyżki koncentratu pomidorowego i zagotować. Dodaj łyżkę śmietany i wyłóż na talerz. Podaj z ulubionymi dodatkami Smacznego 🫶