Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz wołowy z grzybami"
Szybka i smaczna
Odsłon: 14865
Polecam.
Odsłon: 447
Szybka i smaczna
Odsłon: 14865
Polecam.
Odsłon: 447
Składniki
Wołowinę umyj, pokrój w kostkę, smaż na oleju. Pieczarki, cebulę, chilli pokrój w plastry. W dużym garnku rozgrzej olej, wsyp paprykę, pieprz, liście laurowe i ziele angielskie.
Zamieszaj, smaż minutę, dodaj cebulę, zeszklij. Dodaj pieczarki, smaż siedem minut.
Do garnka dodaj mięso i czosnek. Wlej wodę, by zakryła mięso, całość dokładnie wymieszaj. Duś pod przykryciem około dwóch godzin. Udekoruj oregano i cebulkami.
CZAS: około 3 godzinŹródło: Dobry Tydzień