Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5591
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 383
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Czosnek siekamy i ucieramy z solą. Filety płuczemy, osuszamy, kroimy w kostkę, oprószamy pieprzem, smarujemy czosnkiem z solą oraz sokiem z cytryny. Odstawiamy na 2 godziny w chłodne miejsce. Następnie rozgrzewamy tłuszcz na patelni. Rybę posypujemy mąką i smażymy na złoty kolor. Rybę zdejmujemy z patelni i na tłuszcz wrzucamy posiekaną cebulę, gdy się zeszkli, dodajemy rybę i wino. Po 5-10 minutach do sosu dodajemy śmietanę wymieszaną z solą, pieprzem, natką pietruszki oraz koncentratem. Mieszamy, zagotowujemy i serwujemy.