Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz z niedźwiedzim czosnkiem"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 693
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1546
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 693
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1546
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Czosnek i cebulę posiekaj. Mięso pokrój w kostkę, posyp przyprawami. Obsmaż na oleju. Przełóż do garnka, zalej wodą. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, pomidory z zalewą, koncentrat, zioła i cebulę. Gotuj na małym ogniu co najmniej godzinę. Przypraw. Gulasz zagęść razowym chlebem lub mąką rozrobioną z wodą (2 łyżki mąki na 2 łyżki zimnej wo- dy). Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie