Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z piersi indyka z chrzanem i żurawiną"
Polecam.
Odsłon: 150
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 492
Polecam.
Odsłon: 150
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 45
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 492
Składniki
Olej rozgrzej na patelni, podsmaż indyka ze wszystkich stron. Mięso wyjmij.
Na patelnię wlej bulion, dodaj chrzan. Śmietanę wymieszaj z mąką, wlej na patelnię, dokładnie wymieszaj. Zagotuj. Dodaj mięso, duś pod przykryciem około 10 minut. Wsyp żurawinę, duś 15 minut, mieszając. Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie