Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny gulasz i łatwy do przygotowania.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 158
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 158
Składniki
Podroby płuczemy, czyścimy. Zalewamy wodą, gotujemy. Po zagotowaniu wodę odcedzamy i zalewamy nową wodą. Tak dwa razy.
Następnie doprawiamy kucharkiem lub vegetą, dajemy ziele angielskie i liście laurowe. Dodajemy trochę papryki sypkiej dla koloru.
Gotujemy do miękkości. Jak będą miękkie, zarabiamy mąkę z wodą, i zagęszczamy gulasz.