Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia niezwykle wzbogaca i ożywia smak gulaszu.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Składniki
Serduszka pokroiłam na dwa trzy kawałki. Na patelni podsmażyłam pokrojoną w piórka cebulę. Dodałam pokrojone serduszka- podsmażyłam. Dodałam łyżkę mąki, podsmażyłam i zalałam wodą. Dodałam liść, ziele i szałwię, zostawiłam trzy listki do dekoracji. Dusiłam około godziny pod przykryciem pod koniec doprawiłam solą i pieprzem.
:D
Smacznego :)