Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...najlepiej smakuje nam z kaszą i kiszonym ogórkiem
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Żołądki dokładnie umyć i pokroić.Wrzucić do garnka z osoloną wodą i gotować ok 40 min.Dodać posiekaną cebulę i natkę.Zrobić zaprawkę ( 1 szkl wody+3 łyżki mąki) i wlać do podrobów.Dusić jeszcze 10 - 15 min.Doprawić solą i pieprzem.
SMACZNEGO