Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo każdy ma swojego smoka jak mówi legenda :) Ja ma swojego ulubionego , to wspmnienia mojego taty , który był mistrzem gzika , bo dobry gzik musi być oryginalnie przyrządzony a mój tata mial własny przepis.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
Składniki
Ser (twaróg biały) rozgniatamy widelcem z dodatkiem śmietany , posiekanej cebulki ze szczypiorkiem . Dodajemy soli i pieprzu do smaku oraz sekretny składnik mojego taty czyli Łyżeczkę przyprawy maggi . Mieszamy wszystko razem i podajemy z ugotowanymi " w mundurkach" czy skórce ziemniakami , skropionymi olejem roślinnym.