Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Halibut z awokado"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2157
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2157
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Składniki
<strong> Przepis przysłała Bożena Badach z Halinowa
Steki natrzyj przyprawą do ryb, chłodź 30 minut. Cytrynę sparz. Pół pokrój na plasterki, ułóż na rybach. Każdą owiń w papier do pieczenia. Ułóż na rozgrzanej patelni, smaż z każdej strony po 4-5 min.
Awokado obierz, pokrój w kostkę, skrop sokiem z reszty cytryny. Pomidor i obraną cebulkę pokrój w kostkę, czosnek posiekaj. Warzywa wymieszaj z awokado, przypraw solą. Sałatkę podaj z rybą.Źródło: Chwila dla Ciebie