Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dog inspirowany kuchnią amerykańską.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Do opieczonej w piecu bułki, wkładamy parówkę (ja polecam Tarczyński Naturalnie 100% szynki, ze względu na dobry skład), uprzednio polewając pieczywo sosem majonezowym. Następnie dodajemy plaster grillowanego boczku oraz słodką, kolorową paprykę karmelizowaną w brązowym cukrze i occie balsamicznym.
Na paprykę kładziemy plastry papryczek jalapeno, które wcześniej marynowały się w zalewie octowej. Hot doga polewamy sosem musztardowym, dekorujemy świeżo ściętym szczypiorkiem.