Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Improwizowałam i zobaczcie co wyszło.Niedzielny obiad na pewno się uda.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Składniki
Sznycle z indyka rozbijamy solimy pieprzymy.Na mięso nakładamy plaster szynki i sera składamy sznycla na pół.Obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej.Formę żaroodporną polewamy olejem wkładamy sznycle oraz groszek i fasolkę.Piekarnik rozgrzewamy do 180st i wkładamy mięso na ok 50 min(sprawdzamy widelcem czy jest miękkie).
Podawać z ziemniakami posypanymi koperkiem. Smacznego:)