Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk faszerowany"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 34
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 82
Składniki
Twaróg przełóż do miseczki, rozetrzyj na gładką masę. Zioła opłucz, osusz, trochę odłóż, a resztę drobniutko posiekaj. Dodaj do sera. Nadzienie przypraw do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszaj.
Mięso opłucz, rozetnij na duży płat. Lekko go rozbij. Ząbki czosnku obierz, rozetrzyj z solą i pieprzem. Masą natrzyj mięso. Na mięsie rozsmaruj ziołowe nadzienie. Całość ciasno zwiń.
Roladę zepnij. Obłóż plastrami boczku i resztą ziół. Piecz 50 min w 180 st. Podawaj z duszonymi warzywami.
<strong>Jedna porcja zawiera 270 kcal.</strong>Źródło: Tina