Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk z brzoskwiniami"
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 52
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 437
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 52
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 437
Składniki
Pierś indyka umyj, pokrój w plastry. Kiwi obierz, pokrój w cząstki. Brzoskwinie wyjmij z puszki, nie wylewaj soku. Mięso posyp solą i pieprzem, ułóż w naczyniu żaroodpornym, zalej sokiem z brzoskwiń. Wokół mięsa ułóż pokrojone owoce, oliwki, masło.
Piecz pod przykryciem około 40 minut, aż mięso nabierze ładnego koloru. Podczas duszenia możesz dolewać kilka łyżek wody. Przed podaniem udekoruj listkami mięty.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień