Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk z owocami w galarecie"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1207
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 189
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1207
Składniki
Mięso oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, zgrillować na patelni, wystudzić, pokroić, rozłożyć na półmisku.
Kiwi obrać, pokroić, zalać wrzątkiem, po 3 min odcedzić, wystudzić. Winogrona przekroić na połówki. Owoce z puszki odcedzić (zalewy wymieszać, zachować), brzoskwinie pokroić w plasterki. Owocami i ziołami ozdobić mięso.
Żelatynę przygotować według przepisu, wykorzystując bulion i 6 łyżek soku z puszek, zalać indyka, schładzać 6 godzin.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium