Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jaglanka z rodzynkami i brzoskwiniami"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 234
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 162
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 234
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 162
Składniki
Kaszę przepłucz na sicie, wrzuć do garnka, zalej wodą z mlekiem, wsyp szczyptę soli i gotuj na małym ogniu, aż cały płyn odparuje.
Rodzynki namocz, by zrobiły się miękkie, a następnie dołóż do jaglanki razem z łyżką miodu i wymieszaj.
Podawaj z pokrojonymi brzoskwiniami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 340. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax