Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną marynatę jogurtową do mięsa na grill,polecam:)Przepis w/g Ewy Wachowicz
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Składniki
Do jogurtu dodajemy:ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę,korzeń imbiru starowany na małych oczkach tarki,skórkę otartą z 1 limonki,ocet winny,łyżeczkę chili,ziarna gorczycy rozkruszone w moździerzu oraz sól.Mieszamy całość.
Marynatę wylewamy na umyte i osuszone mięso,wstawiamy do lodówki,najlepiej na całą noc,kilka razy warto całość przemieszać.Następnie mięso grilujemy.