Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jagnięcina z kuskusem"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Składniki
Kuskus przygotuj według przepisu na opakowaniu. Zioła, pietruszkę, cebule i czosnek posiekaj i podsmaż na maśle, następnie wymieszaj z kuskusem.
Mięso polej oliwą i upiecz w piekarniku w temperaturze 220° C. Obsmażone mięso ułóż w żaroodpornym naczyniu i podduś.Źródło: Na żywo