Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jaja faszerowane"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9600
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 237
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 526
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9600
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 237
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 526
Składniki
Jajka gotujemy, studzimy, obieramy i kroimy wzdłuż. Wyjmujemy z nich żółtka i wkładamy do miski. Rozgniatamy je widelcem i łączymy ze zgniecionym ząbkiem czosnku, majonezem i drobno pokrojonymi pomidorami. Przyprawiamy i nadziewamy białka farszem.Źródło: Świat Seriali