Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sprawdzony farsz do jajek i nie tylko! Prosty przepis, tylko kilka składników! Wielkanocna przystawka która zawsze się udaje!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Jajka przecinamy na pół i oddzielamy żółtka od białek.
5-6 paluszków surimi drobno kroimy. Resztę pozostawiamy do dekoracji.
Żółtka drobno kruszymy. Dodajemy pokrojone paluszki surimi, jogurt naturalny i łyżeczkę przyprawy curry. Mieszamy.
Białka jaj wypełniamy przygotowanym farszem. Przystawkę dekorujemy kawałkami surimi. Przed podaniem schładzamy w lodówce. Smacznego!