Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na danie w upalny dzień, tym razem jajka sadzone z ziemniakami okraszonymi skwarkami, podane z zsiadłym, zimnym mlekiem.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu odlewamy z wody, odparowujemy, posypujemy koprem i potrząsając garnczkiem mieszamy koper z ziemniakami. Możemy ziemniaki utłuc tłuczkiem.
Przygotowujemy okrasę z boczku, podgardla i cebuli.
Smażymy jajka na sadzone.
Nakładamy ziemniaki na talerze, posypujemy skwarkami, oraz polewamy tłuszczem. Podajemy z zimnym zsiadłym mlekiem. Smacznego:)