Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Urwała się zawleczka od puszki z konserwą lub w ogóle jej tam nie było? Możesz oczywiście próbować otworzyć ją nożem, ale niepotrzebnie możesz go stępić lub sam się pokaleczyć. Bezpieczniej będzie zwykłą łyżką kuchenną.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Możesz oczywiście próbować otworzyć ją nożem, ale niepotrzebnie możesz go stępić lub sam się pokaleczyć. Bezpieczniej będzie zwykłą łyżką kuchenną.