Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przechowywanie suszonych grzybów jest proste. Przechowujemy w słoju lub w torebce z papieru ewentualne w pojemniku plastikowym. Do słoja wrzucamy kilka listków laurowych ,które odstraszą nam mole spożywcze oraz wrzucamy garść ryżu, który pochłania wilgoć. Tak przygotowane grzyby szczelnie zamykamy i odstawiamy w suche i ciemne miejsce.Grzyby suszone możemy przechowywać nawet do 4 lat.Zapraszam na krótki film
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 99
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 204
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 99
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 204
Składniki