Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często było tak, że rozpakowany chleb po dwóch dniach był czerstwy? Pomidor zostawiony w lodówce kurczył się i psuł? Świeże jabłko pomoże przedłużyć zdatność do spożycia.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Składniki
Do chlebaka włóż przekrojone jabłko. Uwolni ono swoją wilgoć pozostawiając Twoje pieczywo miękkie.
Warzywa – dwa plasterki jabłka położone na przekrojone warzywo zachowają Twój produkt w nienaruszonym stanie. fot. 123rf/picsel