Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu jambalaya. Jak chcesz to możesz dodać mięso.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9223
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 219
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 492
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9223
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 219
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 492
Składniki
Na początku należy wymyć parykę, pomidory i seler naciowy, potem pokroić na takie kawałki, by zmieściły się w buzi.
Do garnka dodać trochę oliwy, poczekać aż się rozgrzeje i smażyć cebulę aż zmięknie, następnie dodać paprykę i seler naciowy i smażyć.
Potem dodać resztę warzyw, wlać bulion warzywny i dodać ryż i czekać aż się ugotuje, potem dodać passatę i trochę pogotować, dodać przyprawy według uznania.