Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jarskie pierożki z dynią"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Dynię pokrój i zeszklij na oliwie razem z posiekaną cebulą i czosnkiem.
Ostudzone warzywa zmiksuj z serem, surowymi jajkami i przyprawami.
na ciasto zagnieć, rozwałkuj i wytnij koła. Nałóż na nie farsz, zlep i ugotuj we wrzątku.
Polej pierogi oliwą i udekoruj, np. suszonymi pomidorami i rukolą.
Czas: 80 min. 1 porcja = 340 kcal.Źródło: Kurier TV