Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jeżyki pomidorowo-serowe"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6453
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 147
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 322
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6453
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 147
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 322
Składniki
Jajka umyj, włóż do zimnej wody. Gotuj 10 minut od zagotowania. Zalej je bardzo zimną wodą i odstaw na 15 minut. Obierz. Posiekaj drobniutko. Twaróg rozdrobnij widelcem, połącz z jajkami. Majonez wymieszaj ze śmietaną lub jogurtem. Dodaj do masy jajecznej, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj.
Na plastrach chleba razowego układaj plastry pomidora. Formuj łyżkami pastę z twarogu, ułóż na plastrach pomidora. Udekoruj posiekanym szczypiorkiem.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień