Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kabaczek z pomidorami i kiełbasą"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 773
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 165
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 773
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 165
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
<strong>Przepis przysłała Łucja Staszyńska z Gdyni
Kabaczka obierz, przekrój na pół, wydrąż środki. Pokrój w kostkę, włóż do garnka. Cebule obierz, posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj do kabaczka wraz z olejem ze smażenia, wymieszaj.
Pomidory umyj, pokrój w kostkę, dodaj do kabaczka. Kiełbasę pokrój na plasterki, dodaj do kabaczka. Posyp solą i pieprzem ziołowym. Duś pod przykryciem ok. 30 minut, ew. dolej trochę wody (zamiast kabaczka możesz użyć cukinii).
czas przygotowania 45 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie